LEADER 01688nmm a22003855u 4500
001 vtls000356552
003 RU-ToGU
005 20210922024125.0
007 cr nn 008mamaa
008 120828s2008 xx j eng d
020 |a 9781402085246 
035 |a to000356552 
039 9 |a 201410131710  |c 201208280942  |d VLOAD  |y 200905072155  |z Александр Эльверович Гилязов 
040 |a Springer  |c Springer  |d RU-ToGU 
100 1 |a Coff, Christian.  |9 309459 
245 1 0 |a Ethical Traceability and Communicating Food  |h Электронный ресурс  |c edited by Christian Coff, David Barling, Michiel Korthals, Thorkild Nielsen. 
260 |a Dordrecht :  |b Springer Science + Business Media B.V,  |c 2008.  |9 729595 
490 1 |a The International Library of Environmental, Agricultural and Food Ethics,  |x 1570-3010 ;  |v 15 
650 0 |a Ethics  |9 293107 
650 0 |a Philosophy  |9 138650 
650 0 |a Technology  |x Sociology  |9 318659 
650 1 4 |a Philosophy  |9 138650 
650 2 4 |a Ethics  |9 293107 
650 2 4 |a Philosophy of Technology  |9 307409 
650 2 4 |a sociology  |9 566265 
700 1 |a Barling, David.  |9 318660 
700 1 |a Korthals, Michiel.  |9 312746 
700 1 |a Nielsen, Thorkild.  |9 318661 
710 2 |a SpringerLink (Online service)  |9 143950 
773 0 |t Springer eBooks 
830 4 |a The International Library of Environmental, Agricultural and Food Ethics,  |9 309461 
856 4 0 |u http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4020-8524-6 
856 |y Перейти в каталог НБ ТГУ  |u https://koha.lib.tsu.ru/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=234823 
950 |a Humanities, Social Science and Law (Springer-11648; ZDB-2-SHU) 
999 |c 234823  |d 234823