LEADER 01512nam a2200337 i 4500
001 vtls000232750
003 RU-ToGU
005 20210922122155.0
008 070629s2006 er a f b 000 0 eng d
020 |a 9949115124 
022 |a 1406-5967 
035 |a to000232750 
039 9 |a 200803211225  |y 200706291609  |z Александр Эльверович Гилязов 
040 |a RU-ToGU  |b eng  |c RU-ToGU 
084 |a У9(4ЭСТ)306.7  |2 rubbk 
110 2 |a University of Tartu  |b Faculty of economics and business administration  |9 566091 
245 1 0 |a Working paper series  |n N. 47  |p 2006  |c University of Tartu, Faculty of economics and business administration 
246 1 2 |a Accession to yhe EU  |b did it boost the export competitiveness of the Estonian food processing industry? / Kristina Toming 
260 |a Tartu  |b Tarty University Press  |c 2006  |9 730502 
300 |a 49, [14] p.  |b ill. 
504 |a Bibliogr.: p. 45-47 
653 |a Эстония 
653 |a Европейский Союз 
653 |a пищевая промышленность. 
653 |a конкурентность рынка. 
653 |a экспорт. 
700 1 |a Toming, Kristina  |9 517603 
852 4 |a RU-ToGU  |n ru 
856 |y Перейти в каталог НБ ТГУ  |u https://koha.lib.tsu.ru/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=507033 
999 |c 507033  |d 507033 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 1948782К  |7 0  |9 743447  |a RU-ToGU  |b RU-ToGU  |c 10024  |d 2021-04-05  |g 90.00  |l 0  |o 1-948782к  |p 13820000576825  |r 2021-04-05  |w 2021-04-05  |y 1