The role of the health sector in food and nutrition: Report of a WHO Expert Committee

Bibliographic Details
Format: Book
Language:English
Published: Geneva 1981
Series:World Health Organisation
Technical report series; 667
Subjects:
Online Access:Перейти в каталог НМБ СибГМУ
LEADER 01088nam a2200229 i 4500
001 LibSMU0000025367
008 000929s1981 sz_ l000 0yeng d
040 |a НМБ СибГМУ  |b eng 
245 0 0 |a The role of the health sector in food and nutrition:   |b Report of a WHO Expert Committee 
260 |a Geneva  |c 1981 
300 |a 93 s. 
440 0 |a World Health Organisation 
440 0 |a Technical report series;   |v 667 
535 2 |a НМБ СибГМУ г.Томск  |d https://lib.ssmu.ru  |s 63480700 
242 0 0 |a Роль здравниц в правильной организации питания и усвоения пищи 
653 0 |a питание 
653 0 |a здравоохранение 
653 0 |a здравницы 
653 0 |a усвоение пищи 
653 0 |a доклад 
852 |a НМБ СибГМУ  |j 8608-950610  |p 8608  |b анл 
856 |y Перейти в каталог НМБ СибГМУ  |u https://irbis64.ssmu.ru/cgi-bin/irbis64r_14/cgiirbis_64.exe?Z21ID=&P21DBN=BOOK&I21DBN=BOOK&S21FMT=fullwebr&C21COM=S&2_S21P02=0&2_S21P03=I=&2_S21STR=8608-950610